Ei tule kesä Suomeen, vieläkään. Nyt on aamu ja mittari näyttää tylysti -12 astetta, vaikka aurinko paistaa kuin hullu. Kadut ovat kestojäässä, vain pieniä läikkiä kauan kaivattua asfalttia on näkyvissä.

Varusmiehet piipertävät edelleen pakkastakki yllä ja karvahattu päässä, kevät ei siis edisty Rykmentissäkään. Oikaistessani gonapolulta komppanialle sain olla jatkuvasti tarkkana, etten olisi ollut perseelläni. Tupakkapaikalle vievän polun päässä on oikea Garmisch-Partenkirchenin hyppymäki lumikasan muodossa. Kasa itsessään on jäätynyt kovaksi möhkäleeksi, joten on viisainta varoa ja laskeutua vuorelta alas jonkinnäköisellä kyykkyliukutekniikalla. (En ymmärrä, miten tupakoijat jaksavat kavuta kyseisen luonnonesteen yli monta kertaa päivässä.)

Päivystyksen vaihtajat kävivät äsken toimistossa, muuten on hiiiiiljaista. Sotilaspoliisit riehuvat jossain etelän suunnassa loppusotaansa, osa porukasta on lomalla. Sikäli on mukavaa, että maailman idioottimaisin radiokanava - heti Novan jälkeen - eli Radio Rock ei pauhaa. Sain siis vapautuksen kanavan infantiileista aamujuontajista ja siitä kääpiökokoisesta soittolistasta, jota ne siellä rockhelvetissään suosivat. Ei haittaa, vaikka en ikuna enää kuulisi Volbeatin Fallenia! Ei!

Suunnitelmia: pitää käydä ostamassa kuntosalille kuukausikortti. 38 euroa, kiitos. Vielä kun saisi jostain ostettua intoa kuntoiluun, ottaisin sitä kilon noin alkajaisiksi, kiitos.